
توضیحات آگهی
چرا مونوپمپ انتخاب کنیم؟
بسته به نوع ماده ی مورد انتقال، متریال به کار برده شده در ساخت تمامی قطعات پمپ، قابل جایگزینی می باشند. در زیر برتری های این نوع پمپ را به اختصار بیان کردیم:
•جنس بدنه، روتور و شاسی پمپ از انواع استیل با گریدهای ۳۰۴، ۳۱۶، Ti 316 و سوپر داپلکس و چدن قابل انتخاب می باشد. در ضمن روتور های تولیدی در این شرکت دارای پوشش دهی مناسب کروم می باشند و از سختی و مقاومت بالاتری برخوردار هستند.
•جنس قسمت لاستیکی یا استاتور پمپ از انواع NBR، SBR، Viton و PTFE قابل انتخاب می باشند. لاستیک NBR تا دمای ۱۰۰ درجه و وایتون تا دمای ۳۰۰ درجه بازدهی دارد. همچنین انتخاب الاستور با شورهای مختلف (سختی¬های متفاوت) بر اساس نیاز مشتری، از برتری انتخاب این پمپ ها می باشد .
•انتقال راحت سیالات غلیظ و ویسکوز و یا مواد دارای ذرات جامد و خمیری شکل
•داشتن جریان یکنواخت، خودمکش بودن، تنوع بالای ظرفیت و فشار پمپ
•پایین بودن هزینه تعمیر و نگهداری پمپ
نحوه انتخاب پمپ
ظرفیت پمپ:
مقدار حجم انتقال سیال در واحد زمان می باشد. به طور معمول دبی یا ظرفیت پمپ را با متغیر متر مکعب بر ساعت می سنجند. به عنوان مثال ظرفیت ۱ متر مکعب بر ساعت یعنی این پمپ می تواند ۱۰۰۰ لیتر سیال را طی زمان ۱ ساعت منتقل کند. همچنین این متغیر را می توان برحسب لیتر در ساعت، لیتر در دقیقه نیز مشخص کرد.
هد یا اختلاف فشار:
فشار مورد نیاز برحسب متر و یا bar تعیین می شود. به ازای هر ۱۰ متر (هد) انتقال سیال ۱ بار فشار ایجاد می شود.
دمای سیال و میزان خورندگی ماده:
از فاکتورهای مهم در انتخاب جنس استاتور و روتور (ماردون) پمپ می باشد.
توان موتور:
هرچه سیال غلیظ تر باشد انتخاب دور پمپ نیز باید پایین تر باشد و نیازمند الکتروموتور با توان نامی بالاتر خواهد بود. انتخاب گیربکس مناسب برای این پمپ از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.